Join now

قراءة في كتاب كتالوج سي السيد The Men's Catalogue

Hosted by the Consul of the Global Arabic-Speaking Group
Event Cover Photo
Took place 2 months ago
Tue 07 Jun 19:00 - 21:00

Ready to Join?

**Time 19:00 Zurich, 18:00 London, 21:00 Dubai**
Protected content
To get the zoom link please press "join meeting".

For advanced level and native speakers.
We will have a discussion about the main points in the book.
Download the book for free:
Protected content
The discussion will be held in Arabic.
Protected content : إيهاب معوض
علشان ( منى ) اللي عدت التلاتين ولسة ما تخطبتش، رغم أنها أمورة ومؤدبة بشهادة الجميع
– علشان ( سهى ) اللى عصرت على نفسها لمونة واتخطبت سنتين لواحد حفي وراها، ورغم كدة هو اللي سابها
– علشان ( تقى ) اللى اكتشفت بعد شهر جواز إنها اتجوزت واحد غير اللي كانت تعرفه
– علشان ( نهى ) اللي جوزها خانها بعد 10 سنين احترام وإخلاص وحب وهيام
– علشان منى وسهى وتقى ونهى، وغيرهم من البنات اللي فشلو يحلوا شفرة الراجل
الكتاب خلاصه تجربه حياتي وكل اللي اتعلمته وقريته واظنه هايكون نقطه تحول في علاقه المرأه بالرجل وحل لمعظم مشاكلهم ، واثق كمان انه هايكون كتالوج في ايد كل بنت تقدر من خلاله تفهم اي راجل،
يارب يعجبكم ،،
” كتاب كتالوج سي السيد للكاتب ايهاب معوض “