Join now
Log in Join

sales executive French market (Amsterdam)

Wij zijn op zoek naar een Sales Executive voor de Franse markt

Functie omschrijving Sales Executive:
1. De Sales Executive is verantwoordelijk voor de Marketing & Verkoop van de bedrijf producten en producten op met name de Franse markt. Zij onderhoudt contacten met klanten, zoekt prospects, is verantwoordelijk voor de sales en de after-sales.
2. De Sales Executive is het ‘visitekaartje’ van de bedrijf op met name de Franse- en Nederlandse markt.
3. Hij/zij neemt deel aan beurzen, congressen en andere activiteiten ten behoeve van de ontwikkeling en verkoop van producten en services.
4. Hij/zij is medeverantwoordelijk voor werkzaamheden op kantoor ten behoeve van de productie en promotie van de producten en services. D.w.z. mede productie van de verkoopbrochure, professionele website(s) etc.
5. Hij/zij ontwikkelt mede nieuwe (marketing)producten, ondersteunt in het schrijven van een marketing- en verkoopplan t.b.v. de ontwikkeling..
6. Zij ondersteunt in de algemene werkzaamheden ten behoeve van de productie en promotie van de producten en voert deze ook mede uit (contact met leveranciers: vertalers, redacteuren, dtp’ ers, tijdschriften, it-afdelingen) en klanten (campings, agenten).
7. Algemene werkzaamheden worden uitgevoerd t.b.v. de goede voortgang van het kantoor (aanname telefoon, algehele representativiteit, verzending post etc.)

Functie eisen:
- Aantoonbare ervaring en resultaten in sales.
- Sociaal en communicatief sterk in het leggen van nieuwe en onderhouden van bestaande contacten.
- Ervaring in het werken met CRM systemen alsmede de gebruikelijke kantoorsoftware.
- Pragmatische, zelfstandige en resultaatgerichte werkinstelling waarbij accuratesse en een klantgerichte focus vereist zijn.
- Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke contactuele vaardigheden in het Frans, goede kennis van het Engels in woord en geschrift en bij voorkeur ook in het Nederlands
- Bereidheid te reizen, ook per vliegtuig indien het werk dit vereist alsmede in het bezit van rijbewijs B.
- Kennis en ervaring in de toerisitische branche in het algemeen en specifiek in de campingbranche is een pré.

Dienstverband:
We bieden een fulltime dienstverband waar de werkplek ons kantoor next to Amersfoort. Naast een goed salaris gebaseerd op je ervaring en kennis bestaat de mogelijkheid tot een bonusregeling. Je rapporteert aan de sales manager.

Protected content

Amsterdam Forum