Join now
Log in Join

WANTED: Norwegian native speakers/Country Manager (Berlin)

Grunnlagt i Protected content Affinitas GmbH siden Protected content ( Protected content ), en av Europas ledende partnerformidling på nettet. eDarling appellerer til single som leter etter et langsiktig harmonisk forhold. I dag er eDarling en av de mest suksessrike seriøse partnerformidling på det tyske markedet og har blitt anerkjent av Computerbild som en vinner under tysk singelportalen. En vitenskapelig basert personlighetstest er basis for denne seriøse tjenesteytelsen. I tillegg introduserte i Protected content GmbH et nytt produkt på det tyske markedet: betterDate ( Protected content ), et nytt nettdatingstjeneste for single som foretrekker et aktivt søk og ønsker ikke å ofre kvalitet og pålitelighet. Selskapet har ca Protected content og er lokalisert med hovedkvarter i Berlin, hvor alle elleve europeiske markedene er kontrollert med suksess: Tyskland, Frankrike, Italia, Nederland, Østerrike, Polen, Russland, Sverige, Sveits, Spania og Tyrkia.

Til etablering av virksomheten i Norge søker vi nå etter en

Country Manager Norway

Arbeidsoppgaver:

Som Country Manager Norway tar du øverste ansvar for å lede og utvikle virksomheten og organisasjonen av den norske eDarling plattformen. Dette omfatter i hovedsak utforming og gjennomføring av alle TV markedsføringskampanjer på nettet, tilpasning av nettstedet og personlighetstest på den lokale, kulturelle og språklige særtrekk. Du er også involvert i å organisasjon av den norske kundeservice og etablering av lokale betalingssystemer. Andre viktige arbeidsoppgaver:
• Etablering av en norsk International Business Development Team
• Utvikling av CRM (Customer Relationship Management) aktiviteter
• Markedsovervåkning og analyse for å identifisere nye muligheter
• Utvikling og implementering av en lokal PR-strategi

Kvalifikasjoner:

• Høyere utdannelse innen økonomi eller markedsføring
• Relevant erfaring, gjerne med marketing og produktutvikling av et Internettselskap som spesiale
• Gode lederegenskaper, strategisk tenkning og entreprenørielle ferdigheter
• Analytisk tenkning og resultatorienterte mål-middeltenkning
• Åpenhet, fleksibilitet, engasjement, høy motivasjon, team spirit
Norsk som morsmål, flytende engelsk, kunnskaper i tysk er en fordel

Vi tilbyr:
Vi tilbyr en spennende stilling med utfordrende arbeidsoppgaver i et ungt og dynamisk arbeidsmiljø. Din posisjon gir svært gode muligheter for personlig og faglig utvikling og ambisiøse karrieremuligheter. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn i et ungt, dynamisk og målrettet miljø.

Søknad med CV kan sendes til Protected content . Angi en mulig startdato og forventninger til lønn. Hvis du har spørsmål om stillingen, ikke nøl med å kontakte oss. Vi ser frem til å motta din søknad.

Berlin Forum