Join now

Holiday Party Season @Club Rococo (Bucharest)

1 DECEMBRIE da startul celor mai bune petreceri ale lunii decembrie in Club Rococo! Daca vrei sa te distrezi si esti liber, Club Rococo ti-a pregatit luna aceasta multe surprize!
Joi, 1 Decembrie, este seara cu cele mai bune oferte! Staff Party, un inceput de weekend senzational, muzica de calitate, animatoare de exceptie, dar si..oferte duble!
1 St Finlandia Protected content = Protected content
1 St Jack Daniels Protected content = Protected content

Petrecerea continua Vineri, 2 Decembrie, Fashion Night, noua colectie toamna /iarna by L'Atelier Creatique, o colectie care urmareste sa destabilizeze conventiile designului prin materiale si culori inedite,dar si prin doza de mister atribuita personajului imaginar-o femeie memorabila ,captiva ,greu de intuit! Rochii create special pentru femeia momentului, care vrea sa iasa în evidenta prin indrazneala si bun gust!
Pentru ca o rochie este insotita intotdeauna de un accesoriu, in cadrul Fashion Night puteti admira colectia de Genti marca Hand Made By Bags Magazine!
Fie ca aveti o masa rezervata, fie ca va place o ambianta mai intima, in Club Rococo se poate! Bauturi fine, muzica buna, animatoare de o frumusete aparte, toate va asteapta!

Adresa: Strada Blanari nr.1
Bucuresti, Romania, Protected content
Email: Protected content
Phone: Protected content

Bucharest Forum