Join now

Mdiet (mediterraneen foods) tasting (free) (Budapest)

MEGHÍVÓ
Tisztelettel és szeretettel hívjuk és várjuk Önt az alábbi eseményre azzal a feltételezéssel, hogy szeretne részese lenni egy történelmi jelentőségű eseménynek, amikor is megkezdi működését Magyarországon az MDIET program. Az elmúlt 2,5 évtizedben már többször is szó esett arról, hogy miért jó és egészséges a mediterrán étrend. Mindeddig azonban nemvolt ismert széles körben a koncepció és nem voltak elérhetőek olyan élelmiszer ipari teremékek, illetve ennek a koncepciónak megfelelően összeállított termékcsaládok Magyarországon és Kelet-Közép Európában, amelyek támogatták volna ezt a törekvést.
Az MDIET program és a mögötte álló spanyol cég 25 éves tapasztalattal biztosítja Protected content . augusztus 15-től kezdve már Magyarországon is a koncepció megismerését és a táplálkozási program gyakorlati megvalósítását elősegítő nagy tisztaságú, vegyszermentes originál spanyol termékek megvásárlását.
Jöjjön el és ünnepelje velünk annak a programnak az elindulását, amivel az egészséges táplálkozás nemcsak élvezet és egyéni haszon, hanem egy kiváló üzlet is egyben, aminek legyen Ön is a nyertese.

A program adatai:
Hely: Lurdy Rendezvény és Konferencia Központ
Cím: Protected content , Könyves Kálmán krt. 12 – 14. Konferencia Központ
Hely: I. emelet 5. terem.
Dátum: Protected content 15. szombat
Kezdés: 11 órakor (érkezés, helyfoglalás 10,30-tól)
A porgram várható befejezése: du. 4 órakor lesz
A rendezvény fõ elõadója Mr. Miguel Lazaro, az MDIET cég elnöke.
A rendezvényen való részvétel mindenki számára ingyenes.
A parkolás ingyenes!

TALÁLKOZZUNK Protected content . AUGUSZTUS 15-én BUDAPESTEN A LURDYBAN!
Protected content
Protected content

Budapest Forum

Our Global Partners