Join now
Log in Join

Furnished 50,5m2 for rent from 14Dec-midMay17 (Helsinki)

Protected content

In English, see below.

Vuokralle tarjotaan kalustettu iso siisti asunto määrä-aikainen vuokrasopimus n. 14.12. Protected content puoliväli Protected content , ajankohdasta voidaan myös neuvotella eli tuolla ajalla se olisi vapaana

Asunto:
- siisti ja hyväkuntoinen
- lautalattiat
- iso tilava keittiö, Mielen kodinkoneet: tiskikone, induktioliesi, nopea uuni
- taloyhtiössä pesutupa ja kiva lukittu sisäpiha (As Oy Euranlinna)
- kalustettu: esim. olohuoneessa iso mukava kulmasohva ja Protected content sänky, vaatekaappi (tilaa myös jos haluat tuoda jotain omia huonekaluja näiden lisäksi)
- taloyhtiössä oma kuntosali
- pohjapiirustuksesta poikkeaa remontin jälkeen sen verran, että keittiö on L-mallinen ja alko-ovissa ei ole seinää eli kaikki tila on yhtä isoa huonetta, keittiö siis erillinen ja iso eteinen

Sijainti:

- todella hyvät julkiset liikenneyhteydet (ratikka, bussi, pitkänmatkan bussit, autolla isot väylät heti saavutettavissa)
- ruokakaupat näkyy ikkunasta
- kadunvarsipysäköinti (K-alue)

Lisätietoja ja yhteydenotot ensin mieluummin sähköpostilla, jossa kerrot tarkemmin itsestäsi ja asunnon tarpeesta. Etsin luotettavaa maksukykyisiä vuokralaista, luottotiedot tarkistetaan (tai vuokrat maksettu etukäteen), vuokravakuus ja laaja kotivakuutus edellytetään.

Vuokraan sisältyy vesimaksu ja normaali sähkönkulutus, pesutupa.

Furnished 50,5m2 for rent from mid December Protected content mid May Protected content Vallila, Helsinki. Rent: Protected content incl. water & the usage of laundry room & electricity.