Join now

Beautiful kittens need a home...! (Istanbul)

Merhaba, (links to videos and english text below):
Ekte fotoları olan 6 yavru kediye yuva arıyoruz. Hepsi annelerinden ayrılabilir durum geldi ve evimizin kedisi ile gerginlikler sebebiyle tek oda içerisinde yaşadıkları için sıkılmaya başladılar.

- iki tanesi kafalarındaki gri noktalar haricinde BEMBEYAZ (erkek). Diğer yavruların üvey kardeşleri bunlar ve veteriner, 1 hafta kadar daha büyük olduklarını söyledi. Bu yüzden öncelik onlarda. Birinin kafasında çok silik bir gri nokta var, diğerinde yine tam kafasının üzerinde 3 nokta.
- iki DİŞİ de siyah, gri ve karamel renklerin karışımında. Diğerlerine göre daha ufak tefekler ama oyunda geri kalmıyorlar.
- GRİ olan Kaplan desenli ve grisi çok güzel bir gri. Erkek. Çok güzel bir yavru.
- Siyah (erkek) dişiler gibi sıskaydı ama son hafta erkek kardeşlerine yetişti. SİMSİYAH, biraz çekingen bir tip.

Hepsinin sağlığı yerinde, hızlı öğreniyorlar ve çok oyuncular. Kuma tuvalet alışkanlıkları var ve mama yemeye başladılar.

Süt anneyi de bir yuvaya vermek isteriz. Çok güzel bir tekir. Çok uslu, sokaktan geldiği için çekingen ama fırçalanmaya bayıldığı için gönlünü kazanmak kolay. Tüm yavrulara çok iyi baktı, kendinin olmayan beyazları da kendininkilerle bir tutu, temizledi, eğitti. Geçen hafta kısırlaştırdık, eğer bi rev bulamazsak tekrar sokağa dönecek. İlgilenirseniz hemen fotoğraflarını gönderebiliriz. İsteyenler de üsküdar'da gelip görebilir.

Eğer ilgilenmiyorsanız da lütfen bir kedinin sorumluluğunu alabilecek, hayvan sever tanıdıklarınızla bu bilgiyi paylaşın.

Teşekkürler

Protected content
Protected content
Protected content

Hi, everybody.
My boyfriend and I have six kittens who need homes ASAP.

- Two are fuzzy, almost pure WHITE brothers (two extroverted energetic super fluffy boys);
- Two little girls who are CARAMEL, BLACK, GREY;
- A little pure GREY guy with tiger stripes of grey on his big belly;
- And a shy, pure BLACK little fellow.

They all are robustly healthy and will probably have either blue or green eyes.

We also have the mother of the dark babies, who is a multi-colored beauty with a slender face, big green eyes and a luxuriously bushy tail. We spayed her this week and will have to let her go back to the street if we don't find a home for her. If you'd like photos or videos or to visit them, please let us know. We're in Uskudar.

Istanbul Forum

Our Global Partners