Join now

"Sevginin Gucu" Workshop by Hande Akin (New York)

Views
25

Friday Feb 5th at 6pm
Shinnyo Center, 19 West 36th Street New York, NY Protected content
(This workshop will be in Turkish)
more info at: Protected content

Protected content

SEVGİ'nin GÜCÜ
Sevgiyle yapacağınız her iş ve yaşadığınız tüm ilişkiler size gerçek başarı ve MUTLULUK getirir.
Yaşamın gerçek mucizesi “Sevgi” her çağda dile gelmiş…
En güzel sözler, şiirler, yazılar hep onu konu almış…
En güzel örneklerden bir tanesi de bizden sizlere…
“Sevgiden, tortulu bulanık sular arı-duru bir hale gelir.
Sevgiden, dertler şifa bulur. Ölüler dirilir.
Sevgiden, padişahlar kul olur.
Bu sevgide bilgi neticesidir…”
Hz. Mevlana
Sevgi’nin Gücü workshopunda...
*Üzerinizde size yük olan tüm duygularınızın (öfke, kin, nefret, acı, utanç, suçluluk, kıskançlık vb.) sevgiye dönüşmesine izin verebilmeniz...
*Affedebilmenin dayanılmaz hafifliğiyle huzuru bulmanız, *Maskelerinizden, üzerinizde kilitli tüm rollerden sıyrılarak gerçek benliğinize kavuşmanız,
* Kalp çakranızı aktive etmeniz
* İçinizdeki sevgi titreşimini harekete geçirmeniz,
* Kendinizi, kendi sevginizle beslemeniz,
* En önemlisi hayatınızı dönüştürmeye başlayarak saf huzur ve gerçek mutluluğu hissetmek için SEVGİ'nin GÜCÜ'nü deneyimleyeceksiniz.
Sevgi gerçek isteğinizi kendinize dile getirmenizi sağlar. Sizin için en güzeline ve en iyisine ulaşmak ancak; kalbinizin kılavuzluğuyla mümkün. "Ben zamanı" yaratın, kendinizi ve sevdiklerinizi MUTLU bir hayata kavuşturun. Gelin birlikte el ele, bu güzel enerjiyi harekete geçirelim ve hep BİRlikte unutulmaz bir deneyim paylaşalım.
Hande Akın kimdir?
Gözlerimizin içine bakmadan, kalpten kalbe bir bağ kurmadan nasıl tanıyabiliriz birbirimizi?
Tanımaktan, tanışmaktan öte BİR olduğumuzu hissetmek daha önemli değil mi? Bence öyle…
Ama gene de bir ön bilgi vereyim, yüz yüze tanışmayı, kalp kalbe konuşmayı ve ruhlarımızın buluşmasını dileyeyim.
Protected content doğumluyum. Kova burcuyum, yükselenim balık… İstanbul'da Şişli Terakki Lisesi’nde okudum. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-TV-Sinema Bölümü’nden mezun oldum. 15 yıl reklam sektöründe prodüksiyon ve müşteri ilişkileri yöneticilikleri yaptım. 28 yaşlarında başlayan sorgulama, kendimi keşfetme, tanıma, anlama maceramda 33. yaşım milat oldu. Reklamcılıkla vedalaştım. Aldığım ve almakta olduğum sayısını artık hatırlamadığım pek çok eğitim, seminer oldu. Kişisel gelişim alanında yaşam koçluğu yapmaya başladım yıl Protected content “Ben zamanı”nı da Protected content kurdum. Bu slogandan hareketle 6 yıldır EFT, REGRESYON, Ezoterik şifa teknikleriyle harmanladığım kalbimin rehberliğinde özgün bireysel seanslarımın yanı sıra kişisel&ruhsal gelişime dair eğitimler, seminerler veriyorum. Kişisel gelişim alanına hizmet etmek ve hayallerimi gerçekleştirmek üzere Protected content Protected content televizyon programı hazırlayıp, sundum. Çok eğlenceliydi Kadın Olmak ilk kitabım Protected content çıktı. Akışta kalma deyimini içselleştirerek yapabildiğimce teslimiyetle gelişmek ve geliştirmek bana çok keyif veriyor. Yolculuğa AŞKla devam ediyorum. Yollarımızın tesadüfen kesişmesini dilerim.
Tesadüf "Tanrı’nın eli değdi." demekmiş.

New York Forum

Our Global Partners