Join now

Kraftwerk Concert 4 juli 20 uur (Utrecht)

Duitse Community in Utrecht:
Nu Kans op Kaartjes voor Kraftwerk!
Heb je een innovatief idee om de Duitse Community in Utrecht te versterken? … dan maak je nu kans op het winnen van 2 vrijkaartjes voor het speciale Tour de France concert van KRAFTWERK op zaterdagavond 4 juli om 20 uur in Tivoli Vredenburg!
Daarbij kun je je idee indienen in de volgende categorieën:
1. Protected content Utrechters in aanraking brengen met de Duitse taal en de kennis van het Duits in Utrecht verbeteren.
2. Protected content culturele uitwisselingen tussen Utrecht en Duitsland die een link leggen naar de Duitstalige community in Utrecht.
3. Protected content van de economische relaties tussen Utrecht en Duitsland.
4. Protected content met elkaar in contact brengen van gelijksoortige bijzondere projecten in Duitsland en Utrecht.
In iedere categorie zullen 3x2 kaartjes worden vergeven.
Verder geldt:
Protected content datum van indiening is 17 juni, inzending graag toesturen aan Hans Sakkers, Protected content (voor vragen: Protected content .
Protected content de strenge controle tijdens het concert zullen de kaartjes op naam worden gesteld. Dat betekent dat bij de indiening ook de naam van de 2x persoon moet worden aangegeven.
Protected content het concert zal door de gemeente Utrecht in het centrum tussen 18.00 tot 19.30 uur waarschijnlijk een kleine oploop worden georganiseerd om kort met elkaar kennis te maken om daarna gezamenlijk naar het concert te gaan.
Protected content inzendingen zullen op originaliteit en (en een beetje) op haalbaarheid worden beoordeeld door 2 mensen uit de Duitse gemeenschap en iemand van de afdeling internationale zaken van de gemeente.
Protected content maandag 22 juni zullen alle deelnemers bericht ontvangen of zij wel of niet 2 vrijkaartjes hebben gewonnen.

Utrecht Forum

Our Global Partners