Join now

Training on professional burn-out! (in Lithuanian) (Vilnius)


Degi savo darbu?
Pasitikrink ar neperdegei!

Lektorė Loreta Vaičaitytė Cruz
Seminaras vyks Protected content . rugpjūčio 24 d. (penktadienis) 17. Protected content Corner hotel viešbutyje, Ševčenkos g. 16, Vilniuje. Kaina 50 Lt. Registruotis el. paštu Protected content arba tel. Protected content .

Ar esate patenkinti savo gyvenimu?

O gal jaučiatės nuolat išsekę, tartum trūktų kokybiško miego ir poilsio? Ar Jums pažįstamas jausmas, kai beveik viskas erzina, kai visą dieną nėra motyvacijos darbui? Nuo pat ryto nėra jėgų, o santykiai su namiškiais ir kolegomis pastoviai įtempti, tartum vaikščiojant ant adatų? Konfliktai tampa kasdienybe ir atrodo, vis labiau tolstate nuo aplinkinių? Tampate ciniškas, o padėtis, kuri Jūsų netenkina, atrodo beviltiška?
Lietuvių gyvenimo tempas rekordinis, tad nenustebkite, jei atsakėte

Degi savo darbu?
Pasitikrink ar neperdegei!

Seminaro metu susipažinsite su „profesinio perdegimo“ reiškiniu, fiziologiniais, neurokognityviniais ir emociniais simptomais, išorinėmis ir vidinėmis priežastimis bei diagnozuosite savo perdegimo lygį. Pateiksiu tikrų perdegimo pavyzdžių ir aptarsime jų herojų likimą. Tai yra pirmasis profesinio perdegimo ciklo seminaras, kurį seks praktiniai perdegimo intervencijos seminarai.
Laukiamas rezultatas yra didesnis savęs pažinimas bei stipresnis vidinės kontrolės jausmas. Suvokimas, kad esate perdegę ir kokios to pasekmės, padės priimti reikiamus sprendimus ir suteiks motyvacijos kažką keisti savo gyvenime. Nagrinėdami priežastis suvoksite, kaip pakeisti situaciją norima linkme ir kaip apsisaugoti nuo per didelės įtampos ir nuolatinio streso padarinių.

Seminaro programa
 Perdegimo reiškinys: lygiai arba fazės, išorinės ir vidinės priežastys, fiziologiniai, neurokognityviniai ir emociniai požymiai bei pasekmės profesiniam ir asmeniniam gyvenimui
 Praktiniai užsiėmimai. Įvertinsime Jūsų perdegimo lygį, jo priežastis ir pasekmes
 Diskusija, apibendrinimas ir išvadų aptarimas

Lektorė
Lyderystės ir organizacijų efektyvumo konsultantė, turinti 7 metų tarptautinę darbo patirtį. Atsivežusi profesinę darbo patirtį iš Nyderlandų Karalystės specializuojasi streso valdyme, laiko planavime, efektyvioje komunikacijoje, inovacijų ir pokyčių valdyme, asmeniniame efektyvume ir vadovų bei verslumo ugdyme.
Šalia mokymų, koučingo ir konsultacijų rašo straipsnius ir pristato pranešimus tarptautinėse konferencijose inovacijų valdymo, lyderystės ir asmeninio tobulėjimo srityse.

Lektorė Loreta Vaičaitytė Cruz - Organizacijų psichologė (Vilniaus universiteto magistras, Lietuva), Žmogiškųjų išteklių plėtros konsultantė (Twente universiteto magistras, Nyderlandai). Tikrasis lyderis yra tas, kuris tvirtai žino savo kelią ir sugeba įkvėpti aplinkinius bendram tikslui.

Vilnius Forum

Our Global Partners