Join now

London Calling Stand up Comedy - 25.6.12 (Zagreb)

Views
18

Monday, 25 June Protected content

LONDON CALLING COMEDY is back in town!
Kontakt osoba - Luka Jureško Protected content
Rezervacije karata/ticket reservations:
Zagreb: Protected content

Kontakt osoba - Luka Jureško Protected content

Rezervacije karata/ticket reservations:
Zagreb: Protected content

Cijena ulaznice/ticket price Protected content

Ulaznice u pretprodaji od UTORKA, 12.6.2012
Glazbena knjižara Rockmark
Berislavićeva 13
Zagreb
radnim danom od 09 do 20 sati, subotom od 10 do 14 sati (nedjeljom i blagadnima ne radimo)

Martin Mor – (Velika Britanija) HEADLINE ACT
Steven Hall – (Velika Britanija) OPENING ACT
Colin Manford – (Velika Britanija) MC
Marcus Ryan – (Australija) MID ACT

Martin Mor – (Velika Britanija) HEADLINE ACT

Na lipanjsku turneju London Calling programa Martin dolazi is Sjeverne Irske u kojoj je svoju karijeru započeo prije 25 godina, pod cirkuskim šatorom.

Da bi zadovoljio ambiciozne roditelje cirkusante na početku karijere bavio se bacanjem noževa, gutanjem vatre i hodanjem po žici, no nakon pada sa trapeza bio je primoran promjeniti posao.

Iako se odavno okrenuo stand up komediji, cirkuski gen ipak ostavio traga – od nastupa u Belfastu, korporacijskih zabava u Londonu, preko turneja po Kini, Singapuru, Sjedinjenim Državama, Njemačkoj, Francuskoj., Nizozemskoj pa sve do nastupa pred zatvorenicima u Italiji ili pred kraljevskom obitelji u Londonu - Martin je uvijek u pokretu u potrazi za novom publikom.

Svojim spontanim stilom, brzim reakcijama i izrazitim smislom za improvizaciju osvojio je ne samo simpatije publike već i stekao priznanje kod mnogih kolega komičara.

Martin je čest gost na radiju i televiziji kao i na turnejama najpopularnijih britanskih komičara današnjice poput Lee Evansa, Frankie Boylea i Stevea Coogana.

Steven Hall – (Velika Britanija) OPENING ACT

Steve Hall se pridružio stand-up sceni Protected content . kada je počeo impresionirati publiku u finalnoj fazi natjecanja Daily Telegraph Open Mic Award. Iste je godine bio drugonagrađeni komičar na BBC New Comedy Awards, a za o Edinburgh Comedy Award nominiran je Protected content .
Pohađao je istu školu kao i Sacha Baron Cohen i Matt Lucas i bezbroj se puta pojavio na TV ekranima na BBC-u kao stand-up komičar i glumac. Vrlo oštroumno i šarmantno uspjeva kombinirati svoju elokventnu inteligenciju i samo-rugajuću glupost s prepričavanjem svojih doživljaja. Kao što Steve kaže „poraz ne nasmijava do suza, najčešće moj vlastiti“.
Nastupao je kao podrška na turnejama nekim od najpoznatijih britanskih komičara kao što su Lee Mack i Russel Howard i dvaput je nastupao u Wembley Areni te se pojavljivao kao gost ili pisac u BBC-evoj emisiji „Mock the Week“.

Colin Manford – (Velika Britanija) MC

Collin je jedan od onih komičara koji vole zabavljati pričama iz vlastitog iskustva - od promašenih veza do neobičnog obiteljskog života.

Dugo je igrorirao činjenicu da je telantiran zabavljač i svoj je talent čuvao za svoje prijatelje i znance. Njegov stariji brat je naime jedna od največih komičarskih zvijezda u Britaniji, i Colin nije želio biti uspoređivan sa njime na profesionalnoj sceni.

Konačno je, ne tako davne, Protected content . odlučio zakoraćiti u profesinalne vode. U relativno kratkom roku uspio je zadobiti pažnju publike i kritičara.

U njegovom slučaju prikladniji naziv našeg programa bio bi “Manchester Calling” jer na lipanjsku turneju dolazi direktno iz svog rodnog grada, donoseći sa sobom priče iz života na industrijskom sjeveru Velike Britanije.

Marcus Ryan – (Australija) MID ACT

Ryan je još jedan nomadski komičar na ovoj turneji. Za australski grad grad Wonthaggi Ryan kaže da je poznat po tome što nema niti jednog semafora.

Ali zato ima radio stanicu na kojoj je započeo sa svojom komičarskom karijerom kao voditelj jutarnjeg programa. Ubrzo mo je ponuđen nastup nauglednom festivalu u Edinburgu, sa kojim počinje njegova međunarodna karijera.

Do sada je nastupao u Australiji, Novom Zelandu, Kanadi, Sjedinjenim Državama, Britaniji, Španjolskoj, Nizozemskoj, Belgiji, Mađarskoj, Slovačkoj, Kambođi, Vijetnamu, Kini i Gvatemali. Vesele ga predstojeći nastupi u Beogradu, Osijeku, Rijeci, Zagrebu i Mariboru, za koje je saznao da posjeduju respektabilni broj semafora.

Despite Euro Protected content , despite a holiday-riddled June calendar, despite all sorts of obstacles - we are delighted to announce the June tour!

This month, London Calling will also visit two excellent festivals in the region: Belef in Belgrade and Lent in Maribor.

So lets kick-off the summer with a bit of comedy from London:

ZAGREB 25 June Protected content .
Doors open at 20:30, programme starts at 21:00
VIP Club - Trga Bana Jelacica

OSIJEK 26 June Protected content .
Doors open at 20:30
Djecje Kazaliste Branka Mihaljevica

RIJEKA 27 June
Doors open at 20:30, programme starts at 21:00
Brod Klub Marina, Adamicev Gat, Riva

COMEDIANS:

MARTIN MOR (UK) - HEADLINE ACT

STEVE HILL (UK) - OPENING ACT

COLIN MANFORD (UK) - MC

MARCUS RYAN (AUS) - MID ACT

Zagreb Forum

Our Global Partners