Join now
Log in Join

taller de comida Griega / Greek food cooking class (Seville)

SOBRE EL TALLER

Te gusta comer? Te apetece aprender nuevos platos?
En este taller hablaremos sobre los ingredientes típicos y con la degustación de los platos terminados. De forma divertida aprenderemos, paso a paso, los secretos de cuatro platos y reconoceremos los sabores reales de los platos preparados al usar los ingredientes originales.

El Curso incluye:

✷ explicación del procesos de realización
✷ participación de los asistentes
✷ degustación
✷ Copa de vino

Sin duda un encuentro de lo más sabroso!

Precio: 25 Euros (incluye el taller, degustacion de la comida preparada, y bebidas), 27 Euros con paypal

Fecha: Miercoles el 28 de Mayo y Jueves el 5 de Junio
Hora: 20: Protected content
Donde: Calle Sale y Ferré, 18, Sevilla

Para mas información y para pagar con transferencia bancaria: Protected content
Para apuntarte online
El 28 de Mayo:
Protected content
El 5 de Junio:
Protected content

SOBRE ANNETTE

Annete Morcos nació en una familia con raíces Árabes, griegas e italianas. Creció en Kuwait con una fuerte influencia cultural y gastronómica india debido a la predominante comunidad india. Poco después se mudó con su familia a Calgary (Canadá) donde ha vivido hasta octubre de Protected content inició un año sabático en Sevilla y donde sigue viviendo.

Su afición por la gastronomía le llega a través de su madre, una exigente cocinera, y de su padre, aficionado a todo tipo de comida. La mayor pasión de su madre es la cocina y, gracias a sus raíces árabes y griegas, ha desarrollado, con el transcurso de los años, una amplia variedad de sabores propios, fusión de estas dos culturas.

En Canadá, tierra de muchas comunidades inmigrantes, Annette ha disfrutado de un abanico internacional de sabores. En los últimos 20 años, Calgary se convirtió en una ciudad donde se podía encontrar cualquier ingrediente necesario para cocinar o crear platos de cualquier gastronomía a nivel mundial. Esto ha sido posible gracias a la proliferación de tiendas internacionales y comercios especializados. La experiencia y conocimientos de Annette se han visto igualmente potenciados gracias a sus viajes a México, Francia, Italia, Portugal, España, Grecia, China y Tailandia donde se enamoró de la comida Thai.
About the Workshop
______________________________________­_____________

In English..

Do you like World Cuisine? Would you like to learn how to prepare new recipes?

In this workshop we will look at typical ingredients and try out food prepared during the class. In a fun way we will learn, step by step, the secrets of four plates and discover the true flavours of these dishes prepared using all true ingredients.

The Class will include:
✷ cooking instruction
✷ attendant participation
✷ food tasting
✷ Wine

Price: 25 Euros (includes the workshop, food sampling and wine), 27 Euros with paypal

Date: Wednesday, May 28 and Thursday, June 5, Protected content
Time: 20: Protected content
Where: Calle Sale y Ferré, 18, Sevilla

For more information and to pay with a bank transfer contact: Protected content
To register online:
For May 28

For June 5
Protected content

ABOUT ANNETTE

Annette was born into a family with Arabic, Greek and Italian roots. She grew up in Kuwait, a country with a strong cultural presence of Indian food and culture due to a large population of this country. After that, Annette moved with her family to Canada where she lived until October Protected content she came to Seville.

Her love of food and gastronomy stems from her mother, a demanding cook and her father who has love of all kinds of food. Her mother's passion is cooking and thanks to her Greek and Arabic roots was able over the years to develop her own flavours and fusion recipes of these two cultures.

In Canada, a land of many immigrants and immigrant communities, Annette has been able to enjoy international food. Over the last 20 years Calgary, where Annette lived, has become a city where one can find all ingredients necessary to create and prepare food of world class level. This has been possible due a large proliferation of International markets and specialty stores. Annette's experience and knowledge of World food has been accentuated by her travels to such countries as: Mexico (where she lived for a few months), France, Italy, Portugal, Greece, China and Thailand where she fell in love with Thai food.

Seville Forum