Join now

Group courses of the Russian language in Tirana

Dear friends,

"Russian world in Albania" is an NGO that supports and spreads Russian language and culture in Albania.

We have recently organized courses of the Russian language for foreigners.

There is a new (second) group for beginners that starts on the 2nd of February Protected content .

The textbook is purely Russian: Protected content , level A1, that as well prepares students to pass a standard exam of Russian as a foreign language.

Our teachers are native Russians. Lessons are twice a week for 90 minutes each. Lessons of the new group will be held each Monday and Friday starting from 7 or 7:30 pm (the time to be defined closer to the date).

The location of the courses centre is close to downtown. See on google maps: Protected content .

The price of the course is Protected content per person for 1 month Protected content .

Please let me know if you are interested to join.

Best regards,
Vera Filimonova
And like our page on FB: Protected content

Shoqata "Bota Ruse në Shqipëri" deklaron fillimin edhe një grup i ri për të studiuar gjuhën ruse nga niveli zero (A1) për të rriturit. Klasat do të fillojnë më datë 2 shkurt. Klasat do të mbahen dy herë në javë, të henave dhe të premteve nga ora 19:30 deri në orën 21:00. Cmimi është 3.000 lekë të reja për person në muaj (8 seanca). Libri mësimor do të jetë: «Приглашение в Россию» Protected content , që mund të fotokopion për cmim të ulët. Regjistroni të afërmit dhe miqtë tuaj!

Tirana Forum

Our Global Partners