Join now

Zgjodha Shqiperine /I chose Albania (Tirana)

-English

Dear all,

I chose Albania / Albanian culture and language through.

If you chose our Country as a destination to stay for few or many years it is a good opportunity to get to know more closely the daily life.
We want to provide an opportunity to get acquainted with Albania through culture, sport, language, traditional dances, walks ... let us understand your interests so we can add them to the program.

Welcome and
Wish you a pleasant stay in Albania

Blerta

***
-Shqip
Pershendetje te gjitheve,

Zgjodha Shqipërinë/ Përmes kulturës dhe gjuhës shqipe.

Nëse keni zgjedhur Shqipërine si destinacion për të qëndruar pak ose shume vite kjo është një mundësi e mirë për ta njohur më nga afër jetën e përditshme.
Duam t'ju ofrojmë një mundësi që të njiheni me Shqiperinë përmes kulturës, sportit, gjuhës, valleve tradicionale, shëtitjeve... na lejoni të kuptojmë interesat tuaja për ti shtuar në program.

Mirëseerdhet dhe
Qëndrim të mbarë në Shqipëri!

Blerta

Tirana Forum

Our Global Partners