Join now
Log in Join

Êtes-vous notre nouvel agent commercial France? (The Hague)

Solits
Solits is een ondernemend, professioneel en informeel bedrijf. We presenteren producten van onze klanten op niveau: we maken, importeren en upgraden sokkels van hoogwaardige kwaliteit.
We zijn begonnen in Nederland maar verkopen sinds een aantal jaren onze sokkels ook aan Duitse, Franse en Engelse klanten. Deze markt groeit meer en meer, mede dankzij onze agenten voor betreffende landen.

Functie agentschap Solits Frankrijk
Omdat onze huidige agent een vaste baan heeft aangenomen, zoeken wij een nieuwe agent voor Solits Frankrijk. Zie Protected content .
Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze Franse klanten. Deze klanten zijn voornamelijk bedrijven uit het luxe segment. Zij willen hun producten op een hoogwaardige manier presenteren. Denk hierbij aan schoenenmerken, juweliers, galeriën, maar ook communicatiebureau’s die voor hun klanten een mooie stand inrichten. Je werkt zelfstandig, vanuit onze vestiging in Wateringen en bezoekt ca 1 keer per maand een aantal dagen Parijs, het kloppend hart voor onze klanten. Je wordt administratief ondersteund door onze enthousiaste binnendienstmedewerkster. Je werkzaamheden zijn o.a.: Telefonisch en per e-mail contact met Franse klanten; het maken van offertes, overleg met onze werkplaats en binnendienst, vertaalwerk om de website continue te verbeteren en bezoek aan bestaande en nieuwe klanten.

Wanneer ben je onze ideale agent ?
- Je spreekt en schrijft foutloos Frans. Je hebt een pré als je van origine een Fransman/vrouw bent.
- je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, met name afgestemd op de Franse cultuur
- je bent dienstverlenend ingesteld
- je hebt een commerciële houding
- Zelfstandige werkhouding

Gewenste startdatum: z.s.m.
aantal uur ca Protected content per week

Laat jij Solits Frankrijk, en daarmee je eigen inkomsten, groeien?
Voor meer informatie mail naar Brenda Kooy, Protected content

The Hague Forum