Join now
Log in Join

Key Account Manager - German Speaking (Amsterdam)

Exterion bouwt aan een mooie toekomst
Die toekomst behalen wij met concrete acties. Wij zijn zelfstarters met een oplossings- en resultaatgerichte focus. Wij halen voldoening uit het aangaan van doelstellingen en deadlines. We zijn klantgericht, zowel intern als extern, stimuleren onze mensen om hun capaciteiten te benutten en te ontwikkelen (empowerment) en nemen onze verantwoordelijkheid. Wij zijn open-minded en flexibel, maar bovenal hebben we respect voor zowel onze organisatie als voor elkaar.

Kortom, wat je gaat ervaren als je werkzaam bent bij Exterion Media:
Empowerment
Denken in oplossingen
Focus op resultaat
Persoonlijke verantwoordelijkheid
Hoogwaardige, kwalitatieve partnerships

Voor de afdeling International Sales zijn wij op zoek naar een enthousiaste en sales gedreven

Key Account Manager M/V
(fulltime)

Je adviseert adverteerders over de mogelijkheden en toepassingen van onze producten. Je draagt zorg voor het genereren van new business en hebt daarnaast aandacht voor relatiemanagement. Je bent creatief in het samenstellen van op maat gesneden adviezen op het gebied van marketingcommunicatie en volgt de marktonwikkelingen op de voet. Het geven van presentaties zie je als een uitdaging. Je klanten bevinden zich met name in Duitsland. Je bent omzetverantwoordelijk en rapporteert aan de Area Manager.

Wie zoeken we?
Een ervaren, representatief en enthousiast salestalent met:
• een afgeronde HBO-opleiding
• minimaal 4 jaar ervaring in een soortgelijke functie (ervaring in de media is een pré)
• uitstekende beheersing van de Duitse en Engelse taal
• in staat om zelfstandig te kunnen werken en zelf startend zijn
• lef, scoringsdrang, standvastigheid en doorzettingsvermogen
• flair, creativiteit en pro-activiteit

Het behoort tot de mogelijkheden om de functie vanuit Duitsland uit te voeren.

Exterion Media Nederland onderscheidt zich in het bereiken van waardevolle doelgroepen, door kwantitatieve- en kwalitatieve insights te leveren, door operationele excellentie en het bouwen en onderhouden van lange termijn relaties.

Exterion Media heeft diepgaande kennis van doelgroepen en de markt, jarenlange expertise, een breed aanbod en is marktleider in interactieve buitenreclame. Hiermee biedt Exterion Media adverteerders innovatieve en creatieve buitenreclame oplossingen op straatmeubilair, NS stations, billboards en via vervoersreclame. Door onder andere exclusieve samenwerkingen met de Nederlandse Spoorwegen en Schiphol kunnen adverteerders hiermee op de meest uiteenlopende locaties de massa of juist heel gericht waardevolle doelgroepen bereiken.

Exterion Media is trots op haar expertise, jarenlange ervaring, vakmanschap en innovatief vermogen. Wij luisteren naar de markt, de klant en onszelf om uiteindelijk ook de kwaliteit en aandacht voor het merk van onze klanten te kunnen leveren. Nu en in de toekomst.

Zoeken we jou? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren door middel van het sturen van je cv naar Protected content

Amsterdam Forum