Join now
Log in Join

DMG/MS is looking for an experienced Accountant (Copenhagen)

Hi,
currently I am recruiting for an exciting position within my company. I am looking for an experienced accountant who speaks and writes Danish and English fluently.
Below is the job description and we would like to hire the right person ASAP.
If intrested please send me an email and your CV.

DMG Mori Seiki Denmark ApS søger en Accountant, der kan meget og vil mere…

Arbejdsopgaver
Du bliver en del af en central økonomifunktion på DMG Scandinavias nordiske hovedkontor i Ørestaden med reference til Managing Director.

Dine arbejdsopgaver omfatter daglig bogføring, afskrivninger, indberetning og afstemning af moms, periodiseringer, afstemninger samt regnskabsafslutning. Da virksomheden er en del af en international koncern, kan der forekomme en grad af koncernrapportering og intercompany afstemninger.

Baggrund
Du har en videregående uddannelse inden for regnskab / økonomi og mindst tre års erfaring fra en lignende stilling. Derudover har du et indgående kendskab til DK GAAP og IFRS.

Da virksomheden er international, er det et krav, at du taler og skriver engelsk og dansk på et højt niveau og er vant til at bruge de engelske regnskabstermer. Derudover er det en fordel, hvis du kan begå dig på svensk og tysk.

Personlighed
Du arbejder selvstændigt og struktureret og formår at overholde dine deadlines. Du er også ansvarsbevidst, engageret og afleverer kun ting, der er gennemarbejdede og i orden. Derudover er du nysgerrig og har lyst til videreudvikle dig fagligt og griber gerne muligheden, når den byder sig. Som person er du udadvendt og positiv. Du har et godt humør og kommunikerer let og ubesværet med dine kolleger.

Firmaet
DMG Scandinavia er GILDEMEISTER koncernens skandinaviske selskab for salg og service af dreje- og fræsemaskiner samt Laser og Ultrasonic maskiner.

Vort forretningsområde omfatter salg, marketing og servicering af et bredt sortiment af kvalitetsprodukter indenfor spånværktøjsmaskiner til værktøjsindustrien og maskinfabrikkernes produktionsenheder.

Desuden tilbyder vi tekniske tjenesteydelser, reservedelshandel, opstilling og idriftsætninger, undervisning, netservice-support samt handel med brugte maskiner.
DMG Scandinavia beskæftiger i dag 20 medarbejdere, hvoraf 7 til dagligt arbejder fra kontoret i Ørestaden. Derudover er 4 salgskonsulenter, 8 serviceteknikere og 2 undervisere fordelt over hele Danmark for at sikre kundenærhed og optimal service med korte reaktionstider. Læs mere på Protected content

Copenhagen Forum