Join now

WE ARE HIRING: Salespeople! Danish or Norwegian (Copenhagen)

REX Division, København

Lige netop nu søger vi medarbejdere til vores virksomhed REX Division i København.

Vi søger Danske salgskonsulenter med flair for salg, til en meget attraktiv opgave inden for salg af blandt andet lån og kreditkort.

Vil du gerne være en del af en sjov og lærerig virksomhed i højt tempo og konstant udvikling, samt tjene gode penge med mulighed for professionel udvikling inden for salg over telefonen og alle dets facetter? Så er det hos REX Division i Indre Kbh K du skal søge job, som Salgskonsulent.

Med opstart på vores Salgs Akademi snarest muligt. Du kommer til at have mulighed for, at have en yderst attraktiv løn, enten som fuldtidsansat eller som studerende deltidsansat.

REX Division består af et yderst ambitiøst, udadvendt, fokuseret og målrettet team. Både på medarbejder- og ledelsesniveau. Tempoet er højt og kontoret summer af seriøsitet hele vejen igennem. Vi sætter os grundigt ind i hvem du er og derfor vil vi inden en ansættelse, teste dig grundigt igennem via vores personlighedstests og samtaler.

Om Jobbet Protected content
Du skal have noget viden omkring økonomi og det at handle med lån og kreditkort. Vi ser dog ikke på din titel og generelle baggrund, men på, om du har flair for tal og salg, samt som person og karakter har de egenskaber vi søger i en rigtig vinder.
Alle starter på Salgs Akademiet. Hvis du har gnisten og viljen til at lære og vinde, så har vi de rigtige værktøjer til at skabe en vinder og topsælger. Der er stor fokus på din udvikling og trivsel. Vi giver dig feedback hver gang du er på arbejde, så du kan blive endnu bedre.

Vi har produkter indenfor lån, kreditkort, tv-udbyder samt mødebookning. Vores kunder er både B2C og B2B. Fælles for alle er, at det er respekterede og højprofilerede produkter vi arbejder med for vores kunder. Vi arbejder med branchens bedste folk og samler kun på succesoplevelser for både kunder og ansatte. Vores nyeste leverandører, er fx et af de største firmaer inden for telefoni og forsikring.

Hvorfor vælge REX Division, frem for andre Call Centre? Protected content

- Vi gør alt for, at du skal glæde dig til at komme på arbejde hver dag og brage igennem på dit salg. Som vores medarbejder er du vores vigtigste ressource.
- Vi skaber en god energi med en summen af liv på kontoret, hvor der er lagt op til fest hver dag med bl.a. fredagsbar, fodboldbord og Playstation. Protected content kører konkurrencer hele tiden med præmier til fx biografen, Bella Sky, byture etc.
- Vi tager ansvar for din professionelle udvikling
- Du vil blive uddannet via vores Salgs Akademi
- Du bliver en del af et dynamisk ungt fællesskab med store ambitioner

Vi tilbyder:

Deltid og fuldtidsarbejde
Attraktiv løn
Uddannelse og salgstræning via vores Salgs Akademi
Helt nyt kontor på et af landets absolut bedste adresser
Fredagsbarer +masser af fælles sociale aktiviteter
Konkurrencer
Seriøse og ordentlige produkter

Hvad forventer vi af dig?

- Som person har du masser af gåpåmod og lader dig ikke slå ud af afvisninger. Du er en åben og social person, som giver energi og sammenhold til teamet.
- Du er målrettet og går dagligt efter dine mål og har høje ambitioner.
- Seriøsitet og professionalisme i din tilgang til dit arbejde. Du skal have viljestyrke til at ville gøre dit bedste og skabe gode resultater.
- Vindermentalitet og høje ambitioner.
- Stabilitet og punktlighed.

Lyder dette som noget for dig, så send en ansøgning via mail Protected content eller ring gerne på tlf. Protected content yderligere info, hvis der skulle være spørgsmål.

Copenhagen Forum

Our Global Partners